Zapraszam na smaczną sałatkę. Przygotowana z mieszanki z dodatkiem pieczonej piersi z indyka i czerwonej fasoli oraz suszonych pomidorów. Polecam.
Skladniki :
1/2 woreczka ugotowanej mieszanki Trendy Lunch ( basmati, fasolka, papryka, curry )
100 g pieczonej piersi z indyka
1 puszka czerwonej fasoli
10 szt suszonych pomidorów
3 łyżki pokrojonej natki pietruszki
2 - 3 łyżki majonezu
sól do smaku
pieprz do smaku
Sposób przygotowania :
Ugotowaną mieszankę wkładamy do miski. Czerwoną fasolę przekładamy na cedzak i przelewamy wodą, odsączamy. Pierś z indyka i suszone pomidory kroimy na mniejsze kawałki. Natkę pietruszki myjemy i kroimy na drobno. Do miski z mieszanką dokładamy pokrojone składniki oraz majonez, doprawiamy do smaku i mieszamy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz